Mød Martin - fra praktikant til medarbejder

Kategori
13. oktober 2022

Mød teamet

mød teamet

Min praktikplads hos Novutech

Baggrund

I januar sidste år fik jeg mulighed for at blive praktikant hos Novutech som forretningsanalytiker. Et nyt og spændende eventyr for mig, som sluttede i april sidste år. Men det var ikke slutningen på min rejse som Novutechos. Jeg blev en del af teamet igen i september, denne gang som fuldtids Business Analyst. I denne artikel vil jeg forklare dig min rejse på Novutech , og hvorfor jeg ønskede at vende tilbage til denne virksomhed og dette team.

Min praktikplads

Det hele startede den 31. januar. Det var den første dag i min masterpraktik, og jeg var spændt, men også en smule nervøs. Men denne angst varede ikke længe. Fra starten bød alle mig velkommen som medlem af teamet og hjalp mig med at føle mig godt tilpas. Jeg fandt et sted, hvor jeg kunne arbejde og lære at forbedre mig selv hver dag. Jeg arbejdede på flere projekter tidligt i mit praktikophold, hvilket gav mig mulighed for at vise, men også forbedre mine færdigheder. Folk på Novutech stolede virkelig på, at jeg kunne gøre en forskel, selv om jeg stadig var praktikant. Jeg havde mulighed for at være ansvarlig for mine egne projekter og arbejde selvstændigt med dem, hvilket gav mig mulighed for at vokse som person og medarbejder, idet jeg selv planlagde opgaverne og leverede kvalitetsresultater til tiden. I løbet af disse forskellige projekter blev jeg også klar over, at Novutech tilbød mig et udfordrende arbejdsmiljø. Jeg opdagede nemlig, at arbejdet i ERP-sektoren betyder, at jeg skal udføre projekter for flere kunder i forskellige sektorer, hvilket gav mig mulighed for at arbejde med forskellige aspekter af en virksomheds daglige drift. Det skaber et stimulerende arbejdsmiljø, hvor man aldrig holder op med at lære. På trods af alt det kan man godt føle sig lidt fortabt, og det er helt normalt som praktikant. Derfor har hver praktikant og hver ny medarbejder en buddy. Min buddy var min reference, den person, jeg kunne kontakte, når jeg havde et spørgsmål, eller hvis jeg stødte på et problem. Der blev planlagt ugentlige møder med ham for at diskutere mit arbejde, hvordan jeg havde det, forbedringspunkter ... men jeg kunne kontakte ham når som helst.I slutningen af min praktikperiode indså jeg, at jeg havde fundet et fantastisk sted at arbejde. Jeg havde vidunderlige kolleger, et udfordrende og stimulerende arbejdsmiljø, selvstændighed og ansvar. Selvfølgelig ville jeg gerne fortsætte eventyret!

Fra praktikant til medarbejder

For lidt over en måned siden kom jeg tilbage til Novutech, denne gang som Business Analyst. Takket være mit praktikophold var jeg klar til at arbejde med kundeprojekter fra dag ét. Da jeg allerede var selvstændig og ansvarlig for mit arbejde under mit praktikophold, er overgangen meget glat. Jeg har stadig meget at lære, men jeg føler mig godt tilpas med at arbejde i dette miljø. Vejen fra praktikant til medarbejder her på Novutech er fantastisk og giver en mere behagelig tilpasning, når man forlader universitetet for at gå ud i arbejdslivet. At kunne starte på sit første job og vide, hvilke mennesker man skal arbejde sammen med, og hvilket arbejde man skal udføre, er en stor luksus!

Konklusion

For at opsummere tilbyder Novutech en fantastisk vej fra praktikant til medarbejder. Som praktikant havde jeg selvstændighed og ansvar for at vokse i et udfordrende arbejdsmiljø. Jeg havde også tid til at lære og en god makker til at hjælpe mig med alle aspekter af mit liv som Novutechos. Derfor kom jeg som medarbejder på en mere behagelig måde med en smidigere tilpasning.

Kort sagt

  • Som praktikant havde jeg mulighed for at vokse med selvstændighed og ansvar med hjælp fra min makker.
  • Dette forløb giver en glidende overgang fra praktikant til medarbejder
  • Slut dig til os!

Kom i kontakt med os

Kom i kontakt med os