Udvikl onlineformularer i dit NetSuite-miljø

Kategori
29. november 2022

NetSuite-artikler

netsuite-artikler

Baggrund

NetSuite har en alsidig funktion, der giver brugerne mulighed for at oprette og udgive onlineformularer, der er tilgængelige via en ekstern URL. Denne funktion er især værdifuld for marketing- og CRM-aktiviteter, som f.eks. kundetilfredshedsundersøgelser. De data, der indsamles fra disse formularer, integreres automatisk i din NetSuite-konto, enten ved at oprette nye poster eller opdatere eksisterende. Denne automatisering strømliner datahåndteringen og sikrer, at dine oplysninger altid er opdaterede og let tilgængelige. Denne funktion understøtter standard NetSuite-poster, såsom sager og kunder, samt brugerdefinerede poster, hvilket giver mulighed for omfattende fleksibilitet og tilpasning.

Online brugerdefinerede optagelsesformularer

I dette tilfælde udviklede vi en skræddersyet løsning til at spore kundetilfredshed på det enkelte ordreniveau i stedet for blot på det overordnede kundeniveau, som NetSuite typisk gør det muligt. Vi opnåede dette ved at oprette en brugerdefineret post, der var specielt designet med undersøgelsesspørgsmål, der var skræddersyet til at måle tilfredshed pr. ordre. Denne brugerdefinerede post er knyttet til salgsordren (SO) som dens overordnede, hvilket skaber et direkte forhold mellem feedbacken og den specifikke transaktion. For at forbedre brugervenligheden af denne løsning tilføjede vi en dedikeret underfane i NetSuite-grænsefladen for at vise en underliste over disse brugerdefinerede poster. Denne opsætning giver en klar og organiseret visning af al relateret kundefeedback, der er knyttet til hver salgsordre, hvilket gør det lettere for brugerne at få adgang til og analysere disse data.

Vi har også tilføjet en underfane, der specifikt viser en underliste over de brugerdefinerede poster. Denne underfane giver en klar og organiseret visning, der gør det nemt at få adgang til og administrere den kundefeedback, der er knyttet til hver enkelt salgsordre.

Dernæst udviklede vi onlineformularer, der var knyttet til vores brugerdefinerede poster. Vi tilbød to muligheder: at oprette en standard onlineformular eller en HTML-formular. Standardformularen giver en hurtig og nem måde at generere en formular på ved hjælp af NetSuites indbyggede designskabeloner, mens HTML-formularen giver mulighed for større tilpasning, så du kan designe din egen formular med specifik CSS-styling, hvilket giver dig fuld kontrol over formularens udseende og fornemmelse.

Når skabelonen er oprettet og designet, er næste skridt at oprette den online brugerdefinerede formularpost, der er knyttet til denne skabelon. Dette indebærer at tilføje alle de felter, der er angivet i dit skabelondesign, og sikre, at formularen indfanger de nødvendige oplysninger og stemmer overens med dine datakrav.

Du kan også indstille en retur-URL til at omdirigere brugerne, når de har indsendt formularen.

Når onlineformularen er oprettet, giver den eksterne del af posten værdifulde oplysninger, f.eks. antallet af visninger og indsendelser, og den viser også URL'en til ekstern offentliggørelse, hvilket er vigtigt for at kunne dele formularen med brugerne.

Med henvisning til vores oprindelige mål indebærer løsningen, at formularens URL sammen med salgsordre-id'et (SO) sendes til kunderne via e-mail under en kampagne med tilfredshedsundersøgelser. Dette sikrer, at når kunderne indsender formularen, er oplysningerne direkte knyttet til den relevante SO i NetSuite:https://<id_of_NetSuite_account>.extforms.NetSuite.com/app/site/crm/externalcustrecordpage.nl?compid=<id_of_NetSuite_account>&formid=3&h=AAFdikaIeK4ck_TKXYS1Xp4rc-CaoITxrrDs-xVBlyk5MJZBgyg&custrecord_nov_so=<id_of_SO>Denne opsætning gør det muligt automatisk at knytte alle de oplysninger, som kunden sender, til den tilsvarende SO i NetSuite.

Konklusion

NetSuites standardløsning giver en hurtig måde at udvikle onlineformularer på, men standarddesignet kan være noget grundlæggende og mangler tilpasningsmuligheder. Muligheden for at oprette din egen HTML-skabelon giver dog fleksibilitet til at tilpasse formularens udseende fuldt ud og tilpasse den til dit brands æstetik. Denne tilgang kræver en vis teknisk ekspertise, men giver mulighed for et mere poleret og brugervenligt design. Dette eksempel illustrerer, hvordan man kan bruge NetSuites onlineformularfunktion til at opfylde specifikke behov. Med disse værktøjer kan du skabe brugerdefinerede designs og funktioner, der passer bedst til din virksomheds behov.

Kom i kontakt med os

Kom i kontakt med os